Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

SANISEAT LUXE DOUCHE-WC TOILETZITTING

€ 1.750,00 € 1.298,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

SANISEAT LUXE DOUCHE-WC TOILETZITTING

De SFA SaniSeat douche-wc-brilbevestiging SMSS


Deze reinigende toiletbril, De SFA SaniSeat, kan op elk standaard toilet met de juiste vorm worden geïnstalleerd.

Met deze SFA SaniSeat douche-wc voldoet u aan hoogste hygiënenormen
zonder ingrijpende renovatie- of ombouwwerkzaamheden.

Producteigenschappen:

• bidetfunctie voor onderste reiniging.
• bediening via afstandsbediening of direct op de toiletbril
• watertemperatuur instelbaar van koud tot 40 graden
• droogventilator instelbaar van koud tot 65 graden
• toiletbril met automatische sluiting
• druksensor voor veilig gebruik
• zittingverwarming regelbaar van koud tot 42 graden
• Energiebesparende modus voor 3, 6 of 9 uur

Technische gegevens:

• Afmetingen: D/B/H - 494 mm/390 mm/150 mm
• Inclusief draadloze afstandsbediening
• Toiletzitting van antibacterieel gecoate kunststof
• 220 / 230 volt stroomaansluiting

Installatie:

• Kan op alle conventionele staande of muur gemonteerd worden -gemonteerde toiletten, afhankelijk van de vorm
• Water- en stroomaansluiting vereist
• Combinatie met een SANIBROYEUR kleine opvoerinstallatie is mogelijk
• Montagetijd: 45 minuten door één persoon

7 redenen om een SFA SANISEAT DOUCHE-WC te kopen

 

Er zijn uiteenlopende redenen om een SFA SaniSeat douche-wc te kopen. Hier zijn de 7 meest gehoorde redenen waarom mensen overgaan op deze nieuwe standaard in comfort en hygiëne.

1. Hygiënischer dan papier

Steeds meer mensen willen dat schone en frisse gevoel krijgen na gebruik van het toilet. In vele culturen is het reinigen met water na een toiletbezoek net zo gewoon als het wassen van handen, maar in Nederland lopen we hier ver in achter. En als u er langer over nadenkt, dan is het toch eigenlijk gek dat we onszelf na een toiletbeurt reinigen met schurend toiletpapier of chemische natte doekjes.  Bij dit spatoilet is de reiniging grondig en wordt de douchekop voor en na het gebruik met schoon water gereinigd voor optimale hygiëne. Deze SFA SaniSeat douche-wc is de ultieme lichaamsverzorging.

2. Comfort

Een SFA SaniSeat douche-wc maakt onder andere gebruik van de natuurlijke goedheid van warm water en lucht om uw tedere huid te verfrissen en te revitaliseren. Hierdoor geniet u van een volledige reiniging, zonder de ruwheid van papier of chemische producten. Zo krijgt u, in het comfort van uw eigen badkamer, de mogelijkheid om uzelf en uw tedere huid elke dag opnieuw met zorg te behandelen.

3. Een gevoel van luxe en wellness

Deze douche-wc reinigt uw onderlichaam met een lichaamswarme, zachte douchestraal. De intensiteit kan persoonlijk worden ingesteld, net als de temperatuur. De pulserende douche zorgt voor een stimulerende werking terwijl de oscillerende douchefunctie een bijzonder grondige en weldadige reiniging brengt. Met een elektrische douchetoilet zit u nooit meer op een koude bril, iets dat in de winter ‘s nachts nog wel eens voor een frisse verrassing zorgt. En met functies zoals warme lucht föhn en een trendy afstandsbediening biedt een douche-wc het fijnste comfort: persoonlijke luxe.

4. Helpt bij gezondheidsproblemen of een beperking

Het kopen van een SFA SaniSeat douche-wc heeft veel baat bij mensen met gezondheidsproblemen of een beperking. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier, dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. Voor mensen die last hebben van hemorroïden, colitis ulcerosa, fissuren, een jeukend onderste of mycosen biedt een SFA SaniSeat douche-wc een belangrijke verlichting. Onmisbaar is een douche-wc voor mensen met een beperking of een chronische ziekte zoals de ziekte van Crohn.

5. Milieuvriendelijker

Gemiddeld gebruiken we in Nederland per persoon 56 velletjes toiletpapier per dag. Ruim 39 procent gebruikt tevens ook nog meerdere natte doekjes per beurt. U zult begrijpen dat dit veel bomen kost, zelfs al is het toiletpapier gerecycled. Het is tevens zo dat voor het fabriceren en recyclen van toiletpapier er veel water en stroom nodig is. En dan moet het nog verpakt en vervoerd worden. In toiletpapier en natte doekjes zitten verontreinigende stoffen die niet goed zijn voor het milieu omdat ze lastig zijn af te breken. 

Uiteraard verbruikt een douchewc ook water, maar dat is miniem omdat het water en lucht combineert met reinigen en een reinigingsbeurt circa 30 seconden duurt. Ook elektriciteit gebruikt dit bidet, echter is dit iets wat een zeer korte tijd stroom vraagt. In ruststand is het verbruik van een douche-wc erg laag.

6. Besparing op toiletpapier

Doordat u met het kopen van een douche-wc veel minder toiletpapier verbruikt, levert dit een flinke besparing op. En indien u ook nog natte doekjes verbruikt dan is de besparing van een douche-wc zelfs nog meer. Een gezin van 4 personen bespaart per jaar gemiddeld € 230 aan kosten voor toiletpapier en natte doekjes, aldus cijfers van het een huishoud-rekenorgaan.

Het kopen van een SFA SaniSeat douche-wc levert dus een flinke besparing op.

7. Verminderd toiletverstoppingen

Iedereen kent het wel, dat vreselijke moment wanneer de wc niet doorspoelt.  Als de leiding echt goed verstopt is, kan het ontstoppen flink in de papieren lopen. Een SFA SaniSeat douche-wc biedt uitkomst. U gebruikt minder tot geen toiletpapier, dus verstoppingen zijn iets van het verleden.

Overtuig uzelf van de voordelen van een SFA SaniSeat douche-wc en probeer hem uit in het Sanibroyeur Experience Center te Zoetermeer. 

 

Ook interessant

€ 1.125,15 € 2.093,30
€ 1.649,15 € 2.931,83
€ 475,08 € 844,58

SFA Sanibroyeur

WAAR KAN IK EEN SANIBROYEUR KOPEN ?
 

Wilt u een sanibroyeur kopen maar wil u kat in de zak kopen ?  Goedkoop is duurkoop ! Een echte Sanibroyeur WC voor € 250,- is geen echte SFA Sanibroyeur. 

Veel aanbieders proberen u te lokken met goedkope "broyeurs" die lijken op een echter SFA Sanibroyeur maar dat niet zijn. Via zoekmachines en slim ingevoerde zoektermen word de merknaam er uit gefilterd en komen de (vaak via advertenties) aspirant kopers op hun "website met "wel hele goedkope broyeurs" terecht.

SANIBROYEUR® is een merknaam !


Het is een broyeur maar dan van het merk SFA Sanibroyeur® = Registered trade-mark.
SFA Sanibroyeur is van SFA Group France. De fabriek verkoopt niet direct aan de eindklant. Sanibroyeur wort uitsluitend verkocht via erkende SFA Sanibroyeur dealers. 
Deze dealer staan altijd vermelde op de website van de fabriekant.
Op de website van SFA https://www.sanibroyeur.info/nl/ kunt u de echter Sanibroyeur dealers vinden. Staat de dealer of verkoper er niet bij dan heeft u te maken met niet geregistreerde of erkende verkooppunten. In deze gevallen kunt u te maken krijgen met afwijkende garantie bepalingen of service bepalingen.

SANIBROYEUR Veilig kopen bij een erkend dealer. SANIBROYEUR GARANTIE ? 


Waar kan ik een Sanibroyeur kopen ? Houdt u er rekening mee dat een echte SFA Sanibroyeur uitsluitende word verkocht door erkende dealers.
Deze dealer staan altijd vermelde op de website van de fabriekant.
Op de website van SFA https://www.sanibroyeur.info/nl/ kunt u de echter Sanibroeyur dealers vinden.  

Via deze link https://www.sanibroyeur.info/nl/where-to-find-us kunt u eenvoudig een SFA Sanibroyeur partner vinden. Ook voor een SFA servicepartner of dealer met een schowroom waar u bepaalde SFA Sanibroyeur modellen kunt bekijken.

 

SANIBROYEUR® met 5 jaar On-Site Garantie !

Dat de echte SFA Sanibroyeur producten van uitstekende kwaliteit zijn, wist je waarschijnlijk al! Maar om de producten nog aantrekkelijker te maken heeft het bedrijf ervoor gekozen om de garantie uit te breiden. De standaard fabrieksgarantie bedraagt 2 jaar. Om een extra service te verlenen, heeft Sanibroyeur een speciale garantie-uitbreiding voor u.

WAT IS ON-SITE Garantie ?


Onsitegarantie houdt in dat; wanneer er zich een defect of gebrek voordoet, u dit dit meld bij uw verkoper die dit meld bij fabriek van SFA Sanibroyeur. SFA stuurteen monteur bij u langsom het probleem ter plaatse op te lossen. Een voordeel van on-site garantie is een vaak snellere afhandeling en u hoeft vaak geen extra kosten te maken om uw broyeur naar de verkoper te sturen en weer op te halen. U hoeft dus niets schoon te maken, af te koppelen, op te sturen en weer af te halen. 

U kunt profiteren van een garantie-uitbreiding van 1 tot 3 jaar! Dit betekend dat voor geselecteerde modelen het kan oplopen tot wel 5 Jaar On-SIte garantie !Onderstaande producten komen in aanmerking voor SFA Sanibroyeur garantie-uitbreiding:

 3 jaar gratis garantie-uitbreiding: 

SANIBROYEUR® X2 UP, SANITOP® UP

SANIPRO XR® UP, SANIPLUS® UP

SANIPACK® UP, SANIWALL Pro® UP

SANIDOUCHE® +, SANISPEED® +, SANIVITE® +

1 jaar gratis garantie-uitbreiding:

SANIACCESS® 1, SANIACCESS® 2, SANIACCESS® 3

SANIBEST® Pro, SANICOMPACT® Comfort, SANICOMPACT® Star,

SANICOMPACT® 48, SANICOMPACT® Luxe, SANICOMPACT® 43,

SANICOMPACT® Elite, TRAYMATIC® Int./Ext., SANIDOUCHE® Flat, SANIACCESS® Pump

Let op! Voor producten die in bovenstaande lijst niet vermeld staan, geldt de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar.

 

SANIBROYEUR Servicepartner ?


Via deze link https://www.sanibroyeur.info/nl/where-to-find-us kunt u eenvoudig een SFA Sanibroyeur partner vinden. Ook voor een SFA servicepartner of dealer met een schowroom waar u bepaalde SFA Sanibroyeur modellen kunt bekijken.

WAAR KAN IK EEN SANIBROYEUR KOPEN ?


Zoals eerder omschreven kunt u via de website van Sanibroyeur een erkende dealer vinden. Uiteraard zijn wij ook erkend dealer en kunt u dus ook bij ons terecht voor uw nieuwe broyeur.

 

SANIBROYEUR bij Sendpompen.nl !


Sendpompen is officieel SFA dealer en SFA servicepartner.
Wij hebben ook een aantal modellen in onze showroom staan.
Onze showroom is uitsluitend op afsrpaak te bezoeken.
Sandpompen is onderdeel van Van Vliet SEND Pompen.
Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van pomptechniek en zijn ruim 13 jaar servicepartner van SFA Sanibroyeur. 
Dus WAAR KAN IK EEN SANIBROYEUR KOPEN ? Bij sendpompen.nl zit u in iedergeval op het juiste adres.

 

 

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.